KK.

"Hej, jag hittade min gamla mobil tele och gick genom den, och hittade ditt nummer ;). Som namn hade jag skrivit Cool tjej. Vi måste ha setts för riktigt länge sen. Men jag tänkte höra med dig, OM du är intresserad av Resor och tjäna lätt extra pengar 4.000-6.000 i månad? Intresserad?? Berätta om dig? Kram Alexander"

"oavsett om din historia är trovärdig eller ej, så stämmer det att jag gillar resor. pengar också för den delen. vad hade du tänkt dig?"

"Okej, jag ska va helt ärlig mot dig, hoppas du uppskattar ärlighet. Jag är sambo o jobbar inom IT och är ofta bort rest Utomlands på tjänste resa... Det är tråkigt att åka själv så jag söker en vän och KK som jag kan både träffa här ca 1 gång i vecka och ta med ibland på mina resor (Jag Bjuder). Och jag tycker SJÄLV om att skämma bort min KK Med presenter, $, ... Min förra KK skämmde jag bort varje gång med pengar så hon kunde köpa det presenten hon ville, med 1.000 - 2.000 varje gång. Det blir ca 4.000 till 8.000 tusen i månad. Nu har hon på grund av hennes jobb flyttat till USA. Intresserad??"

...

... öh.

... sen när blev män SÅ desperata?

hur vore det om snubben som är "ärlig mot mig och hoppas att jag uppskattar ärlighet" skulle ta och Vara ärlig mot sin sambo och berätta att han rannsakar gamla telefonböcker (eller hur fasen han nu har fått tag på mitt nummer) i jakt efter potentiella prostituerade? är han på riktigt? på riktigt på riktigt? och när ska han lära sig att inte särskriva?

FOTNOT. slemmet fick fetdissen.

nakenfis.

jag sover, som när på, i bara mässingen. undiesarna är det enda plagget som inte ryker när det är dags för säcken. därför har förvirringen varit total när jag en serie morgonar de senaste två veckorna, har vaknat upp med de mest slumpmässiga plaggen på kroppen. häromveckan var det en tischa som hade legat längst ner i botten på en flyttkartong. igår morse, ett par jeans allena. imorse, full påklädnad - behå, linne, shorts(?) samt strumpor. (i söndags var det full dodgeball-mundering, men det hade sina naturliga förklaringar)

varje morgon har jag vaga minnen av att jag på natten har vaknat och känt mig fruktansvärt nedklädd (oklädd) för att det är en massa människor i, eller utanför mitt rum. fruktansvärt bisarrt.

har vi någon drömtydare i etern?


att rikta fokusen rätt.

jag skriver bevisligen inte särskilt ofta i bloggen. jag glömmer rentav bort att den existerar ibland.

men. de tillfällen som jag faktiskt får för mig att skriva ett par rader strunt, är de tillfällen som jag ABSOLUT INTE borde ägna en millisekund åt skiten. dessa tillfällen inträffar, utan undantag, då jag sitter med hopar av hemuppgifter som ska vara inne nästkommande dag. ungefär precis, eller snarare exakt, som i skrivande stund.

förutom bloggande borde jag inte heller:
- facebooka
- rita en namnskylt till min kökslucka
- spela nintendo
- stirra in i väggen
- springa till kylen o äta ostskivor
- putsa läsglasögonen fastän de inte är av putsbehov
- sitta och punkta ner saker som jag inte borde göra.


ars bene dicendi.

jag har hinkvis med sidor att läsa igen men min hjärna vill tacka för idag, sluta för idag. när jag rekade husgeråd och dylikt i nya cribbet innan idag, noterade jag att det inte fanns någon kaffebryggare. märkligt, tänkte jag och rev vidare bland halvdant diskade kastruller och muggar utan make.

när jag nyss var ute i köket på jakt efter ett rent glas för vattenbruk, blev jag alldeles varm i hjärtat när jag hörde det där bekanta drippdroppandet. kaffe! vart hade min roomie gömt den där guds förbannade bryggaren hela dagen?!

precis när jag skulle ta ett djupt näs-andetag och sniffa efter aromen av nybryggt kaffe, hörde jag toaletten på våningen ovanför spolas.

hur kan man INTE ha en kaffebryggare i en studentlya? (ni märker ju själva hur skev min fokus blir utan koffein. bloggande på pluggtid? no no. BIG no no!)


RSS 2.0