sommardag.

finvädret håller i sig och jag packar ihop bikini och sololja för en dag på raksta.



vattenskoter är fordonet för dagen och jag ber för att jag kommer hem med kroppen och bikinin i behåll.

VROOM!

sommarnatt?

fuck-fuckidy-fuck.

jag vill gå ut på lokal, men ingen av de mina är game.

DET ÄR VÄRLDENS FINASTE SOMMARKVÄLL OCH NI SKA SITTA HEMMA?

GAH.

...men det finns vissa änglar som är på rätt tidpunkt vid rätt plats (yes). trädgården, i'll only be an hour.

ps. jag kan blanda häststarka drinkar.

det okända.

incident I:
husägare Maria, står i sovrummet och rotar i garderoben. hon känner att någon bakom henne tar tag i hennes axel och drar henne bakåt. "Tim VAD FAN sluta!", hon tror att det är pojkvännen som jävlas. men tim står i köket, i en avlägsen del av huset.

incident II:
Ann, min svägerska och som jag; sommarresident i Marias hus, står och viker sin 8-månader dotters filtar i samma sovrum. hon känner en tyngd på sidan av benet som trycker hennes ena knä mot det andra. hon tittar ner men det är inget där.

incident III:
jag ligger i sängen i sovrummet brevid. försöker sova. plötsligt dras täcket upp över mitt huvud och spänner hårt över mitt ansikte. med panik över att inte kunna andas försöker jag slita bort täcket och får tillslut ut ena handen på sidan. min hand möts av en diffus, frenetisk, grudgig brottande hand som tillslut släpper taget. jag klöser fast handen som ändå sliter sig loss och förvinner ner i springan mellan sängen och väggen.

det visar sig att det ändå var en dröm som jag febrigt fick kämpa mig vaken ur.

men den kändes löjligt verklig.

satt och åt middag med Maria tidigare ikväll. hon berättade sin historia om när hon kände att någon/något drog henne bakåt. Ann berättade sin historia. varpå jag berättade min. sen berättar Maria att det här huset, en ödslig gård i skåne; min sommarstuga i två veckor, är byggd av baracker som använts i militären för länge sedan.

jag sover med en lampa tänd den här veckan.


gone fishing.

slänger in ett sommarhej och ber er alla dra åt skogen, lantstället, gotland, skärgårn eller vartfan som helst där ni inte sitter och slösar bort sommaren framför en dataskärm och lusläser bloggar.

nå? iväg med er! schas!


 

btw - trevlig sommar!

puss&kram
/Sanna


 


RSS 2.0